Честит първи учебен ден 2017!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН на всички Първолаци и Ученици!

Нека новата учебна година ви даде много нови знания и жадно да ги попиете и търсите още. Наблягайте там  където ви е най-трудно, това е сигурния път към самоусъвършенстване за да определяте сами съдбата си. Уважавайте Съучениците си и Учителите си и общувайте свободно със тях. Помнете омразата и насилието не са решение, те водят към загуба на приятели и уважение. Помагайте вкъщи! Както вие имате нужда от помощта на мама и тати, така и те имат нужда от вашата.

Честит празник на всички УЧИТЕЛИ!

Нека тази учебна година бъде вълшебна за вас! Нека детските усмивки и грейнали детски личица са вашият „Околен свят“.  Нека вдигнатите детски ръце в час са вашата „Математика“. Нека детския смях в училище бъде вашата „Музика“. Нека детските игри бъдат вашето „Физическо възпитание“. … и моля ви бъдете търпеливи! Всяко дете е една малка вселена, всяко блести по своему, всяко възприема по своему. Ние родителите ще ви помагаме.

Ние и нашите деца ви Благодарим че ви има и сте до нас!

Честит празник на всички Родители!

Един философ е казал: „Децата са като река. Започват пътя си от малка вадичка, преминат в  поточе и станат голяма река. Не можеш да ги накараш да текат на обратно, но можеш да им променяш посоката където желаеш. Колкото по-голямо става поточето толкова по-трудно го променяш.“

Всеки родител иска най-доброто за своето дете. Въпрос е само и единствено на желание за да разбере как да го постигне. Реалността е гледна точка, ако един вижда че дъното е съдба и чака друг да го издърпа нагоре, то друг вижда в  дъното опорна точка от която да се  изтласка към повърхността. Съдбата на децата ви е във вашите ръце. Учителите ще ви помогнат като им дадат знания, вие помогнете на учителите като научите децата си да общуват и гледат напред!

Помагайте и изисквайте, нека заедно да управлявате съдбата на децата си!

Желаем на всички успешна учебна година!

 

purvi-ucheben

Честит първи учебен ден 2017!
FacebookWhatsAppTwitterGoogle+LinkedIn